Lassen is een vaardigheid die heel erg lastig is en er zijn maar weinig mensen die het echt goed kunnen. Iedereen kan na een beetje oefening met een lasapparaat overweg, maar een goede connectie leggen tussen de ijzeren delen is een stuk lastiger dan mensen denken. Dit omdat het net zo sterk moet zijn als dat het één onderdeel is en niet de sterkte van twee onderdelen aan elkaar moet hebben. Dit is zo, omdat dingen die gelast worden vaak nog jaren op die manier mee moeten gaan. Een goede lasser gezocht kan dus echt goud waard zijn en een hoop gedoe schelen. Daarom zoeken veel bedrijven een goede lasser gezocht waar ze op kunnen vertrouwen.

lasser gezocht

Weldingon voor de connectie met bedrijven

Zelf naar een bedrijf zoeken als lasser is niet zo heel eenvoudig. Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar goede lassers. Gelukkig heeft Weldingon een goede connectie met veel bedrijven in veel verschillende sectoren. Zo kun je als expert in het veld altijd wat vinden waar jij je thuisvoelt en ze jouw expertise goed kunt gebruiken. Weldingon heeft connecties in de sectoren voedselverwerking, Petrochemische industrie, Olie, gas en energie industrie, Raffinaderij, Farmaceutische industrie, Machine en apparatenbouw, Offshore, Jacht- en Scheepsbouw, Tankbouw, Constructiebouw en Installatietechniek. Naast deze branches kunnen ze zelfs in overleg met jou nog meer contacten maken van andere branches.

Hoe gaan ze te werk?

Het mooie aan een connectie tussen een medewerker en een bedrijf is dat een connectie samen met het bedrijf ervoor zorgt dat ze precies weten wat het bedrijf zoekt en zo heel veel tijd schelen door in plaats van zelf een kandidaat te vinden. Het is voor beide partijen dus een zekerheidje. Naast andere bedrijven kan dit bedrijf ook voor huisvesting en vervoer zorgen bij dit bedrijf. Ook worden lassers getest voordat ze in het bestand komen. Zo weet je zeker als bedrijf dat je in eerste instantie al goede lassers krijgen en zo zorgen ze ervoor dat ze geen waardevolle tijd van het bedrijf weggooien die ze heel hard nodig hebben. Voor deze tests wordt er apparatuur gebruikt van Weldingon. Zo hoef je als medewerker zelf niks mee te nemen en kun je gewoon jouw skills laten zien en te horen krijgen of je in het bestand wordt opgenomen of niet. 

Europees

Weldingon laat zich niet tegenhouden door de landsgrenzen van Nederland. Ze zijn naar door heel Europa actief. Zo krijg jij de beste lassers uit heel Europa voor jouw deur en misschien wel binnen jouw bedrijf. Vandaar dat Weldingon voor de lasser gezocht ook huisvesting en vervoer regelen. Werknemers kunnen namelijk ook uit het buitenland komen naar het bedrijf.